YASSIÖREN İLKOKULU

Vizyon: Yassıören İlkokulu bağlı bulunduğu köyün tek okuludur. Eğitim öğretim etkinliklerinde başarılı öğrenciler yetiştiren, çağdaş normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuluna bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.00
Isınma: SOBA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1. El Yapımı Ritimler/Handmade Rhythms 2. Gülen Yüzlerimiz Olsun 3. Okul Bahçemizde Sebze Meyve Yetiştirme 4. Milli Değerimiz Bayrağımız 5. Sınırları Aşalım Temiz Havaya Doyalım

WEB - https://yassioren.meb.k12.tr

Adres - Yassıören Köyü No37 Başmakçı/AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri -

Adres - Yassıören Köyü No37 Başmakçı/AFYONKARAHİSAR

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 6 km, il merkezine 140 km uzaklıktadır.